Vuurwerk kopen vanuit Bergen op Zoom.

 

Online vuurwerk kopen in Bergen op Zoom? Het beste vuurwerk uit de regio vind je bij VuurwerkHoogerheide.nl. Op VuurwerkHoogerheide.nl staat het volledige assortiment, verkrijgbaar bij VuurwerkHoogerheide aan de Antwerpsestraatweg 42a te Hoogerheide.

Wij hebben het grootste assortiment knalvuurwerk, sierpijlen, vuurwerkboxen, -cakes en nieuw dit jaar de FLOWERBEDS oftewel Compound vuurwerk van onze importeurs Vulcan en VuurwerkTotaal. Stuk voor stuk met de mooiste uitwerkingen van Nederland. VuurwerkHoogerheide bestaat al meer dan 15 jaar en is hiermee het betrouwbaarste adres om jaarlijks jouw vuurwerkspektakel samen te stellen. Bekijk en bestel direct vanuit Bergen op Zoom alle producten online op Vuurwerkhoogerheide.nl  en haal je vuurwerk op bij VuurwerkHoogerheide.

 

Wij hebben al verschillende jaren de vraag van onze klanten uit Bergen op Zoom waarom wij daar niet folderen, dit jaar hebben we geluisterd.

Speciaal voor onze klanten uit Bergen op Zoom zijn we met een nieuwe leverancier VuurwerkTotaal begonnen, zij hebben veel grote compounds en doorverbindboxen met cakes tot 25 Kg totaal. De echt ‘Dikke Rambakken’ voor een leuke prijs

  • Alleen het allermooiste (sier)vuurwerk
  • Speciaal voor u geselecteerd
  • Snel en veilig betalen via iDeal of Creditcard
  • Geen wachtrijen in de winkel
  • Gratis parkeren

Het adres voor al uw (sier)vuurwerk in Bergen op Zoom en omgeving.

Onze vuurwerk acties

gratis vuurwerk hoogerheide
Dubbel zoveel voor hetzelfde geld!

Nergens goedkoper!
gratis vuurwerk hoogerheide
Bestel voor 27 dec min. € 25,00 en ontvang vuurwerk kado!
Spaar bij Jumbo Paul Lucius voor vuurwerk
Spaar bij Jumbo Paul Lucius voor vuurwerk!!

Let op!!! zondag 31 december 2017 geen verkoop

Beste klanten, in Nederland hebben wij te maken met het vuurwerkbesluit en daar staat in dat er op zondag geen vuurwerkverkoop of uitgifte hiervan mag zijn, dus mogen wij een dag eerder verkopen maar niet op de laatste.

Uitgelicht

gratis vuurwerk hoogerheide
40 stuks Flashing Thunder XL (mortieren) grote uitvoering harde knal en echt goedkoop!!! € 13.95
petitie voor vuurwerk