Belgen kopen vuurwerk in Nederland

Belgen kopen vuurwerk in Nederland

Sinds 2016 heeft het geen zin meer om vuurwerk in België te kopen omdat hun regelgeving op de Nederlandse is aangepast. Kruitgewicht per pot en per pijl is hetzelfde als bij ons.  Bij VuurwerkHoogerheide kan je nog legaal zwaarder vuurwerk kopen dan in België, zogenaamd Cat.3 vuurwerk. Wij hebben nu chinese rollen die ze in ons buurland niet mogen verkopen.

Voor de Belgen die in Nederland willen kopen, Let op!! wij mogen het alleen de laatste 3 dagen van het jaar meegeven. Je kan wel het beste online bestellen dan ben je zeker van je vuurwerk, dat kan nu ook al, afhalen in 2018 kan op 28, 29 en 31 december.

 

Super Celebration 13 meter

13 Meter lange Chinese rol met mega harde eindknal. Verkoop van deze rollen in België is niet meer toegestaan!
Goedgekeurde vuurpijlstandaard

Goedgekeurde vuurpijlstandaard

Blij & Enthousiast


Wij zijn zeer verheugd, want wij hebben als een van de weinige vuurwerkdealers een goedgekeurde vuurwerkstandaard in ons assortiment zitten. Bij ons kunt u dus gewoon vuurpijlen bestellen en worden dus gewoon uitgeleverd.

Het was allemaal nogal spannend afgelopen maand november. Alle in omloop zijnde vuurwerkstandaards werden door de ILT afgekeurd.

Op dit moment zijn de standaards in aangepaste vorm nog maar bij 2 importeurs te verkrijgen, waaronder die van ons, Vulcan. Gelukkig hebben ze de prijsstijging die gepaard gaat met het aanpassen van de standaards relatief laag kunnen houden, we gaan de standaards voor dezelfde prijs als afgelopen jaar aanbieden.

Vulcan membercard

Vulcan membercard

Velen van jullie hebben vorig jaar al de Vulcan membercard aangeschaft. Mocht je de gespaarde punten op deze kaart toen niet hebben gebruikt, dan kun je ook dit jaar de gespaarde punten van 2017 gebruiken voor de aanschaf van een viertal geselecteerde producten, dus GRATIS VUURWERK! Ook kun je, als je in het bezit bent van de Vulcan membercard kiezen uit nog eens 9 geselecteerde artikelen welke heel scherp geprijsd zijn,de zgn. member-prijzen.

Heb je de Vulcan membercard nog niet in je bezit, ook dit jaar kun je de Vulcan membercard aanschaffen voor een bedrag van € 2,00. Als dank voor je aanschaf, ontvang je bij je bestelling in de voorverkoop voor 25 december 2018 als welkomskado een cake t.w.v. € 13,95. Ook profiteer je direct van speciale member-prijzen op geselecteerde items in de folder en spaar je bij iedere bestelling voor gratis vuurwerk! Let op: de Vulcan membercard is alleen geldig tijdens de voorverkoop, dus tot 25 december 2018!

slide-membercard

Pakjesavond

Pakjesavond

Voor alle (hulp)sinten: geen paniek! Wij zijn vandaag nog tot 17.00 uur geopend voor het aanschaffen van uw last-minute schoenkadotjes. Wij hebben o.a. vuurwerk-kadobonnen en bonnen voor onderhoud en accessoires van uw tweewielers ter waarde van een bedrag naar keuze. Maar ook ontzettend leuke lifestyle fietsaccessoires en nog veel meer. Kom gerust langs!

Voor iedereen een prettige pakjesavond gewenst!

cadeubon vuurwerkhoogerheide facebook

Het is gelukt!

Het is gelukt!

Het is gelukt! Eerder dan voorgaande jaren is niet alleen de website / webshop geopend, maar ook de showroom staat volledig klaar om al het moois te bewonderen én te bestellen!   Ga hier naar onze webshop!!

We hebben weer het beste en mooiste vuurwerk voor je ingekocht, zodat jij degene bent die de show steelt op het grootste feestje van het jaar! Houdt dan ook dit jaar weer je brievenbus in de gaten voor onze folder met fantastische aanbiedingen en de mooiste sortering van de regio. Deze zal in de week van 10 december worden verspreid. Mocht je de folder niet ontvangen hebben, of hierop gewoon niet kunnen wachten, kom gezellig langs en haal de folder op de in winkel. Net als voorgaande jaren, krijg je gratis vuurwerk als je voor 27 december 2017 je bestelling plaatst in de winkel of onze webshop.

Kom naar onze vuurwerkshowroom (ingang scooters) en bekijk alle dummy’s om zo jou favoriete pakket samen te stellen.

logo-kleur-2016 vuurwerkhoogerheide

Prettig Sinterklaas-weekend!

Prettig Sinterklaas-weekend!

Voor iedereen die dit weekend Sinterklaas viert, een heel gezellig weekend met familie en/of vrienden toegewenst!

Nog op zoek naar een last minute kado-tje voor de vuurwerkliefhebber; geef een kado-bon van de waarde van jou keuze van VuurwerkHoogerheide.nl ! Een bon van Van den Brand Tweewielers voor aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, accessoires, onderhoud en reparatie kan natuurlijk ook!

schoenkadocadeubon vuurwerkhoogerheide facebook

Prettig weekend!

Jumbo Paul Lucius

Jumbo Paul Lucius

De succesvolle spaaraktie van de voorgaande jaren krijgt ook in 2018 een vervolg. Ook dit jaar heeft Jumbo Paul Lucius in samenwerking met VuurwerkHoogerheide.nl weer een leuke aktie. Afgaande op het succes en de reacties van de voorgaande jaren, hebben wij gekozen om een nog groter pakket toe te voegen aan deze aktie. Let wel, voor dit pakket is er een beperkte beschikbaarheid en geldt op = op !

De spaaraktie loopt van 28 november tot en met 24 december 2018. Alleen bestellingen geplaatst en betaald binnen de afhaalperiode bij Jumbo Paul Lucius worden in behandeling genomen. Het gespaarde pakket kan ALLEEN op 29 december tussen 09.00 en 20.00 opgehaald worden bij VuurwerkHoogerheide/Van den Brand Tweewielers aan de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide. De pakketten zullen NIET bij Jumbo Paul Lucius geleverd worden.

Veel spaarplezier en graag tot ziens!

stempelkaart-voorkant-a7       stempelkaart-achterkant-a7

PASSIE !

PASSIE !

passie

En PASSIE hebben we! De vuurwerkshows zijn al geruime tijd geleden bezocht, de collectie en folders zijn samengesteld en momenteel wordt hard gewerkt aan het invulling geven van de website/webshop. Nog even geduld en zowel online, als in onze showroom is al het moois wat wij op vuurwerkgebied de bieden hebben weer te zien en te bestellen. Ook dit jaar zorgen wij weer dat u alles in huis kunt hebben voor het spectaculair en kleurrijk afsluiten van 2018 en het prachtig inluiden van 2019! Graag tot zien in onze winkel, website of webshop!!

Happy New Year 2018

Happy New Year 2018

Wij wensen jullie

iets goeds,

iets lekkers,

iets geks, iets gekkers,

iets aardigs, iets liefs,

maar hoe dan ook, iets POSITIEFS,

veel geluk, liefde en gezondheid

in 2018!

 

VAKANTIE !

VAKANTIE !

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 31 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018.

Dinsdag 9 januari 2018 staan wij vanaf 09.00 uur weer volledig uitgerust en opgeladen voor u klaar. Graag tot dan!

Team VuurwerkHoogerheide.nl/Van den Brand Tweewielers