Tijdelijk vuurwerkverbod 2020

Tijdelijk vuurwerkverbod 2020

Onze bunker ligt tot de nok toe gevuld. Maar kunnen/mogen dit toch al vervelend jaar niet verkopen. Voorts hopen we dat u niet al teveel ongemakken heeft gehad van het Covid19, Coranavirus heeft gehad. Wij hebben tot het laatste moment hoop gehad dat wij mochten verkopen. Wij verwachten geen afname van vuurwerkslachtoffers maar wij hopen dat er dit jaar helemaal geen vuurwerkslachtoffers zijn en dat er zeker geen illegaal vuurwerk wordt afgestoken maar ja dat is utopie. 

In ieder geval alle hulpdiensten bedankt dat jullie er  voor ons zijn en op naar volgend jaar een mooi vuurwerkspektakel. 

 

Gelukkig 2020

Gelukkig 2020

Wij wensen iedereen een fantastisch 2020 en 366 fietsplezier!

I.v.m. een korte vakantie zijn wij gesloten t/m 6 januari a.s. Dinsdag 7 januari 2020 staan wij weer uitgerust voor u klaar. Ook voor het komende jaar graag tot ziens!

Gelukkig 2020!

proostende glazen

  ')}

Steek geen vuurwerk af in het bijzijn van dieren!

Steek geen vuurwerk af in het bijzijn van dieren!

dieren en vuurwerk 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen:

HOUDT VUURWERK WEG BIJ DIEREN!

Hoe mooi wij vuurwerk ook vinden, onze trouwe viervoeters en overige huisdieren, kunnen al deze pracht en praal, maar vooral knallers niet waarderen! Geniet zelf, maar stel uw en andermans (huis)dieren niet bloot aan vuurwerk. Alvast bedankt hiervoor! ')}
Geen verkoop op 29 december 2019

Geen verkoop op 29 december 2019

Zondag 29 december a.s. mag er landelijk geen vuurwerk uitgeleverd worden! De verkoop/afhaaldagen voor 2019 zijn dan ook

za 28 december van 09.00 tot 20.00 uur

ma 30 december van 09.00 tot 20.00 uur

di 31 december van 09.00 tot 19.00 uur

let op: zondag 29 december zijn wij de gehele dag GESLOTEN!

Doe normaal, koop legaal!

Doe normaal, koop legaal!

Helaas is er nog steeds ieder jaar veel te doen over de verkoop van vuurwerk in Nederland, wel of geen vuurwerkvrije en/of vuurwerkblije zones enz. enz. Om onze vuurwerktraditie zo lang mogelijk te kunnen behouden, vragen wij u dan ook “DOE NORMAAL, KOOP LEGAAL EN LAAT ONZE TRADITIE NIET VERKNALLEN!” Maak veilig gebruik van vuurwerk. Samen kunnen we er weer een fantastische jaarwisseling van maken!!

 

Prettige kerstdagen!

Prettige kerstdagen!

Namens het team van Van den Brand Tweewielers / VuurwerkHoogerheiden wensen wij u gezellige feestdagen!

 

Wist u dat u tijdens de feestdagen gewoon uw vuurwerkbestelling via onze webshop kunt plaatsen. Deze is gedurende de gehele kerst geopend, de voorverkoopakties gelden nog en u bent gegarandeerd van het door u gekozen vuurwerk. Graag tot ziens in onze webshop of in onze winkel VuurwerkHoogerheide / Van den Brand Tweewielers!

 

Op de valreep nog een kerstkado-tje …..

Op de valreep nog een kerstkado-tje …..

In alle hectiek rondom het kerstdiner en last minute kerstkado’s nog op zoek naar het leukste kado voor de echte vuurwerkliefhebber voor onder de kerstboom? Zoek niet verder en koop de vuurwerk-kadobon van VuurwerkHoogerheide! Of het nu gaat om een klein of groot bedrag, de waarde bepaalt u zelf. Uiteraard hebben wij ook kado-bonnen voor Van den Brand Tweewielers. Deze kunt u gebruiken voor de aanschaf van een fiets, onderhoud, reparatie en accessoires. Vandaag zijn wij geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Graag tot ziens bij VuurwerkHoogerheide en/of Van den Brand Tweewielers!

 

Vandaag extra geopend!

Vandaag extra geopend!

Speciaal voor de voorbestelling van vuurwerk en het aanschaffen van (vuurwerk)kado-bonnen zijn wij vandaag extra geopend. U kunt bij ons terecht van 13.00 tot 18.00 uur. Uiteraard is de webshop 24/7 geopend, zodat u ook buiten deze tijden uw favoriete vuurwerk kunt bestellen! Graag tot ziens bij VuurwerkHoogerheide en/of Van den Brand Tweewielers!

 

Last minute kerstkado!

Last minute kerstkado!

In alle hectiek rondom het kerstdiner en last minute kerstkado’s nog op zoek naar het leukste kado voor de echte vuurwerkliefhebber voor onder de kerstboom? Zoek niet verder en koop de vuurwerk-kadobon van VuurwerkHoogerheide! Of het nu gaat om een klein of groot bedrag, de waarde bepaalt u zelf. Uiteraard hebben wij ook kado-bonnen voor Van den Brand Tweewielers. Deze kunt u gebruiken voor de aanschaf van een fiets, onderhoud, reparatie en accessoires. Maandag 23 december zijn wij extra geopend van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag zijn wij geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Graag tot ziens bij VuurwerkHoogerheide en/of Van den Brand Tweewielers!