Laatste dag

Laatste dag

Het is alweer de laatste dag, gisteren zo goed als leeg verkocht. Wij hebben veel nieuwe producten bij gehaalden gelukkig koemen ze vandaag nog diverse keren brengen. Wij hebben dus nu weer voldoende voorraad, maar kom snel want je kunt geen vuurwerk genoeg hebben. Wij merkten dat er extreem veel vraag is naar compounds.

Vandaag happy hour tussen 18-00 en 19h00. Wees er snel bij want op is op.

Black Friday 25%

Black Friday 25%

Jippie komende week maar liefst 25% extra korting op het te bestellen vuurwerk. Dit geldt van nu tot vrijdag 24 november 2023, dus het beste vuurwerk extra goedkoop!! Kom snel naar VuurwerkHoogerheide.nl

Wij zijn weer begonnen

Wij zijn weer begonnen

Eindelijk het is weer half november en dan doen wij onze webshop voor het vuurwerk weer open. Alle orders bij onze leveranciers zijn gedaan en de webshop is weer ingericht. Op dit moment zijn we bezig met de showroom netjes klaar te zetten met alle nieuwe producten. Wij zien dat onze klanten steeds vaker grote cakes en compounds kopen. Echt spektakel voor de hele straat!!!

Webshop gesloten

Webshop gesloten

Vanavond 21 december tot 22h00 kunt u nog online bestellen, daarna niet meer. Wij zitten dan aan onze limiet qua bestellingen. Bent U te laat: 29, 30 en 31 december , tijdens de losse verkoopno genoeg vuurwerk op voorraad. Prijzen blijven tijdens de losse verkoop hetzelfde, alleen de voorverkoopacties zijn vervallen.

Showroom ingericht

Showroom ingericht

Eindelijk we zijn zo ver dat de showroom geopend is. Ons team is weer compleet, we zijn uitgebreid met drie personen en gaan helaas onze vertrouwde gezicht Alex missen. Op deze foto staan we niet allemaal, alleen tijdens de dagen zijn we er allemaal.

Wij hebben zoals alle voorgaande jaren weer een mooie collectie voor u samengesteld. Wij hebben al leveringen van onze leverancier mogen ontvangen en hebben dit jaar veel ruimer ingekocht dan anders. Na twee jaar van ‘onterechte’ vuurwerkverboden, gaan we weer met zijn alle knallen. Dit jaar gaan we echter de single shots, vuurpijlen en ratelbanden en knallers missen. Wij hopen dat hierdoor, wij met zijn alle een veiliger oud en nieuw kunnen vieren.

Team zonder Job en Koen
Géén prijsverhoging vuurwerk tov 2021

Géén prijsverhoging vuurwerk tov 2021

Wij zijn zeer blij dat wij amper prijsverhogingen moeten doorvoeren. Wij hebben met veel collega’s gesproken die nogal moeite hebben met de prijsverhogingen die zijn doorgevoerd door de Importeurs. DIT is niet het geval met onze importeur Vulcan Europe, deze heeft de prijzen vast kunnen op een paar artikelen na. Voor de rest merken we wel dat er behoorlijke spanningen in de markt zijn wat betreft leverbaarheid van de producten. Dat hebben we gelukkig al getackeld in 2021 door toen al grote bestellingen te doen. Wij zijn tevens nog met andere importeurs zoals Katan en Lesly in gesprek voor nog meer producten. Katan is vooral bekend van de Compounds en Lesly vuurwerk was de leverancier van de Boerenbond Hoogerheide.

Achtergrond vuurwerk hoogerheide

Géén vuurwerkverbod seizoen 2022 / 2023

Géén vuurwerkverbod seizoen 2022 / 2023

Wij gaan verkopen

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte van de voorbereidingen voor het nieuwe Vuurwerkseizoen 2022-2023. Daarnaast blikken we terug op voorgaande jaren.

2022

Nadat de kruitdampen begin januari een beetje waren neergedaald zijn wij alweer begonnen met de eerste stappen voor het nieuwe Verkoopseizoen 2022-2023. Natuurlijk begonnen we (helaas) eind december al met het grote opruimen en afbreken: eerst hebben we de etalage weer helemaal leeggehaald en daarna waren de bunkers aan de beurt.

Ondertussen volgen we de ontwikkelingen in Politiek Den Haag op de voet en proberen we zoals altijd ons steentje bij te dragen aan het behoud van onze Vuurwerktraditie.

Initiatiefwet Algeheel Verbod Consumenten Vuurwerk uitgesteld

Ondanks de massale afkeur van het Wetsvoorstel via de Internetconsultatie, blijven de initiatiefnemers voet bij stuk houden en is men de Initiatiefwet toch gaan bespreken in de Tweede Kamer. Ondanks een Ronde Tafel Gesprek en diverse Commissie-vergaderingen waarin duidelijk naar voren kwam dat een verbod niet het juiste middel tegen de Oudejaardsproblematiek is, blijven de Politieke vuurwerktegenstanders volharden in het doordrukken van het Wetsvoorstel. In de Tweede Kamer bleek echter geen meerderheid te zijn voor een Algeheel Verbod op Consumenten Vuurwerk. En dus is een volgend debat over het Wetsvoorstel voorlopig uitgesteld naar 2023. Kortom: er is voor aankomende Jaarwisseling géén verbod van toepassing!!

roeland-van-den-brand devuurwerkwinkel
Eigenaar: Roeland van den Brand
Tijdelijk vuurwerkverbod 2020

Tijdelijk vuurwerkverbod 2020

Onze bunker ligt tot de nok toe gevuld. Maar kunnen/mogen dit toch al vervelend jaar niet verkopen. Voorts hopen we dat u niet al teveel ongemakken heeft gehad van het Covid19, Coranavirus heeft gehad. Wij hebben tot het laatste moment hoop gehad dat wij mochten verkopen. Wij verwachten geen afname van vuurwerkslachtoffers maar wij hopen dat er dit jaar helemaal geen vuurwerkslachtoffers zijn en dat er zeker geen illegaal vuurwerk wordt afgestoken maar ja dat is utopie. 

In ieder geval alle hulpdiensten bedankt dat jullie er  voor ons zijn en op naar volgend jaar een mooi vuurwerkspektakel. 

 

Gelukkig 2020

Gelukkig 2020

Wij wensen iedereen een fantastisch 2020 en 366 fietsplezier!

I.v.m. een korte vakantie zijn wij gesloten t/m 6 januari a.s. Dinsdag 7 januari 2020 staan wij weer uitgerust voor u klaar. Ook voor het komende jaar graag tot ziens!

Gelukkig 2020!

proostende glazen

  ')}

Steek geen vuurwerk af in het bijzijn van dieren!

Steek geen vuurwerk af in het bijzijn van dieren!

dieren en vuurwerk 

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen:

HOUDT VUURWERK WEG BIJ DIEREN!

Hoe mooi wij vuurwerk ook vinden, onze trouwe viervoeters en overige huisdieren, kunnen al deze pracht en praal, maar vooral knallers niet waarderen! Geniet zelf, maar stel uw en andermans (huis)dieren niet bloot aan vuurwerk. Alvast bedankt hiervoor! ')}